tiistai 19. toukokuuta 2015

Laitumen riemua!

Hevoset pääsivät eilen illalla laitumelle, jonne jäävät nyt alkuun lähinnä illaksi, siitä pikkuhiljaa pitkittäen niin ettei 24/7 laiduntaminen ole enää iso muutos. 

Tässä vähän eilisiä Totin meininkejä. Se juoksi todella juoksemisen ilosta, kevätjuhlaliikkeitä nähtiin monenlaisia kunnes rauhoittui syömään muiden, aikuisempien hevosten kanssa. Juoksi ne muutkin ensin hieman, mutta ei ihan samalla meiningillä.
Mikä tästä oli seurauksena? 

Toinen etukenkä on kateissa. Kengityksestä on huimat 1,5 viikkoa aikaa. Harmittaisi ehkä enemmän jos en olisi todistanut hevosen pakahduttavaa riemua eilen. :D  
Tänään siis katsotaan löytyykö kenkä laitumelta, ja sitten alan soittelemaan kengittäjää hätiin. No, on tässä töiden kannaltakin kiire viikko joten ei tarvinne potea huonoa omaatuntoa vapaapäivistä. :) 


4 kommenttia:

 1. Hevosenkenkien pitäis olla kirkuvan punaisia ja niiden pitäisi vilkuttaa hälytysvaloa, arvelisin että moni hevosenomistaja olisi paljon paljon tyytyväisempi :D Ihanaa vapauden riemua noissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut!! Tänään hevonen vastaa omasta liikunnastaan, kun omistajan tehtävänä on lenkkeillä kenkää etsien.. ;)

   Poista
  2. Haha, tykkään Emmin ideasta ja Totin laidunriemusta, mutta en kadonneesta kengästä :D

   Poista
  3. Kenkä onneksi löytyi eli enää täytyisi saada kengittäjä paikan päälle :) nyt se irtokengän lyöminen olisi varsin hyvä taito osata...

   Poista