Vilketotti

r. VilketottiSyntynyt 21.6.2011 Salossa
i. Vihi-Totti
e.Lasolan Viivi

Totti on blogin "pääesiintyjä" - omakasvatti, hartaasti odotettu ensimmäinen oma varsa. Ihan pienestä asti ihmisystävällinen, rohkea ja reipas. Pientä jullikointiakin esiintyy, mutta pääosin Totti on varsin kiltti poika jonka kanssa harrastelija"täti" on pärjännyt aika kivasti. :o)

Totti on opetettu ajolle, ja sisäänratsastus aloitettiin vuodenvaihteessa 2013/2014. Kolmevuotiskaudella käytiin näytillä suomenhevosten laatuarvostelukarsinnoissa ja finaalissakin. Kesää varjosti silmälle sattunut tapaturma jonka johdosta oikean silmän näkö ei tule koskaan palautumaan normaaliksi. Totti tuntuu kuitenkin pärjäävän oikein hyvin nyt kun silmän tilanne on vakaa.

Nelivuotiskaudella vuonna 2015 laatuarvostelut ovat jälleen hyvänä tavoitteena. Sen lisäksi yritän myös itse valmentautua Totin kanssa ja kehittää omaakin ratsastustaitoani. 

Pitkän tähtäimen tavoitteena on saada Totista oikeasti hyvin koulutettu hevonen: toimiva yleishevonen niin koulukuvioihin, esteille kuin ajolenkeillekin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti