maanantai 31. joulukuuta 2018

Vuodenvaihteen mietteitä


Tässä vaiheessa vuotta tulee ihan luonnostaan mietittyä kuluvaa vuotta ja suunniteltua seuraavaa. Totti kääntyy jo 8-vuotiaaksi mikä on ihan käsittämätöntä! Mun varsa on jo 8-vuotias! :) 

Sain tosiaan sopivasti joulunpyhinä flunssan ja astma kun taustalla kummittelee, ei perusflunssakaan mene yleensä ohi ihan parissa päivässä. Alunperin oli tarkoitus ratsastaa ihan ”täysillä” koko puolentoista viikon joululoma, mutta kuinkas sitten kävikään.. sovittu valmennus vaihtui ratsutukseksi johon hoidin hevosen valmiiksi Michelin-ukkona.. muutamat kevyet ratsastukset olen itsekin ollut selässä mutta hieman puoliteholla. Jotain hyvääkin, eli viimeisin koesatula ansaitsisi hehkutusta ja paljon. Viimeinkin on sellainen olo että on löytynyt koulusatula jonka kanssa Totti pystyy liikkumaan kunnolla ja jossa minunkin on helppo istua. Kuva olkoon teaserina ja ”tuomion” voin kertoa kokeiluviikon päätteeksi. 


..ja koska universumi rankaisee jos iloitsee jostain ennen aikojaan - kuten suunniteltua tyyriimmästä satulasta, niin yksi kolmesta kissastamme vietti viime yön läheisellä 24/7 päivystävällä klinikalla kun diabeetikon verensokeri laski vaarallisiin lukemiin. Sanotaanko että muutaman normaalin hotelliyön (tai satulan vuokrakuukauden) olisi saanut tuon kissan täyden palvelun hotelliyön hinnalla. Mutta elämä on, ja ajoitukset ei aina ihan osu kohdilleen. 


Ja sitten niihin uudenvuodenlupauksiin. Haaveita on, mutta oikeastaan kaikki kiteytyy Facebookissa nähtyyn meemikuvaan jonka teksti oli Ride more, worry less. 
Se olkoon uuden vuoden 2019 teema. 

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille! :) 4 kommenttia:

 1. Toivottavasti kissa voi jo paremmmin!
  Hyvää uutta vuotta myös teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kissa on onneksi jo normaalin oloinen, toki tiiviissä seurannassa. :) Kiitos samoin, hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Tsempit kisulle! Toivottavasti tuo satula nyt sitten oli hyvä. Onko e Equipe?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Satula on Childeric- merkkinen. Toistaiseksi hirmu hyvän oloinen, vielä testailut menossa. :)

   Poista