perjantai 21. helmikuuta 2014

Tuoreen ruunan paluu töihin

Talviloman kunniaksi olen viettänyt paljon aikaa tallilla touhuten. Pieni ruuna pääsi taluttelurupeaman jälkeen ensin keskiviikkona hetkeksi juoksemaan liinan päässä. 
Torstaina oli vuorossa kevyesti ratsun hommia mikä meni oikein mallikkaasti. Laukannostot odottavat edelleen parempaa pohjaa mutta mihinkäs tässä kiire. :)


Tälle päivälle sovittiin sitten ajolenkki jonne lähdin itse mukaan matkustajaksi. Tehtiin hieman pidempi lenkki, ei kuitenkaan mikään raskas, kun mennään kevyttä hölkkää välillä kävellen. 
Totti tuntuu rakastavan ajoa. Se seisoo levollisena valjastuksessa, odottaa että ajaja nousee kärryille ja lähtee mielellään liikenteeseen. Matkan varrella saattaa katsella jotain mutta pääosin menee hyvinkin tasaisesti, itsensä kantaen mikä on tietysti hyvä juttu tulevalle ratsulle. Lenkin jälkeen voi vilpittömästi allekirjoittaa sanonnan töitä tehnyt hevonen on tyytyväinen. 

Harmi ettei tullut otettua kuvia lenkin varrelta, mutta tässä levollinen ajohevonen hörppäämässä "limsaa" eli lämmintä melassivettä lenkin jälkeen. Juoma tuntuu olevan hyvä palkinto, kun Totin suu maiskuttaa heti kun hoksaa että melassivettä on tekeillä. :)


Tässä taas arkistojen aarteita. Siivoilin kuvia erinäisiltä koneilta talteen uudelle kiintolevylle ja samalla tuli selailtua kansioiden sisältöä. Siinä Viivi toukokuussa 2011. Maha ei todellakaan ollut mikään roikkuva, yllättävän pieneltä näyttää. Leveä se kyllä oli. :)


Ja satoja kuvia kesältä 2011. Ihan oikeasti järkyttävä määrä! Muun muassa tällaista fiilistelyä laitumelle viennistä. 


Kuvaukseen yritän panostaa jatkossa enemmänkin, kun vuodenvaihteessa tuli toteutettua haave ekasta omasta digijärkkäristä. Eli nyt vaan reilusti harjoittelua, pari kauppaan kuulunutta iltakurssiakin on jo käyty mutta niin se taitaa olla että kuvaamaan oppii vaan kuvaamalla.. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti