sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Syntynyt ruunaksi?

Puolitoista viikkoa on kulunut jo ruunauksesta.
Paraneminen on edistynyt oikein hyvin, turvotusta vain sellaisessa kohdassa (esinahan alueella) jonka pitikin turvota ja sekin lähti laskemaan pari päivää sitten, viikon päästä ruunauksesta. Ei siis ylimääräisiä turvotuksia leikkaushaavojen alueella.
Siitä otsikkokin, toipilaan miehiset alueet näyttävät aivan siltä että olisi syntynyt ruunana. :)

Myös yksi "ruunautumisesta" kertova merkki tuli jo alle viikossa operaation jälkeen, kun tallin viisivuotias ori tuli samaan aikaan kentälle, eikä tilanne nostanut millään tapaa Totin kierroksia.

Torstaina illalla Totti pääsi sairastarhasta pois tarhailemaan normaalisti. Myönnän että jännitti hieman siinä vaiheessa kun tuore ruuna heitteli ilopukkeja tarhassa! Myös taluttelu oli samana iltana hieman kiinnostavaa, vähän niinkuin olisi dynamiittitynnyriä kävelyttänyt. Eihän se mitään pahaa tehnyt, mutta vinkui aina sopivissa kaarteissa.. Sairastarha oli siis selvästi passivoinut iloista hevosta, kun niin reipastui päästessään oikean kokoiseen tarhaan!

Keskiviikkona tulee täyteen kaksi viikkoa operaatiosta, ja sen jälkeen saa palata normaaliin liikuntaan. Katsotaan kelien mukaan, lähdetäänkö liikkeelle ajolenkillä vai ratsastuksella. Olen itse talvilomalla nyt alkavan viikon joten jotain kivaa varmasti keksitään kun on valoisaa aikaa käytettävissä. :)

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla että kaikki on mennyt hyvin :) Kyllä se toimenpide nopeasti vaikuttaa poikien mielihaluihin ... Ruuasta tulee hyvin nopeasti elämän tärkein juttu ;))

    VastaaPoista
  2. Hienoa että paraneminen on edistynyt hyvin!

    Jillan kommenttiin täytyy todeta, että meiltä löytyy kaksi oria, joille se syöminen on nyt jo tärkein juttu. :D Millaisia niistä sitten ruunana mahtaisikaan tulla..?

    VastaaPoista