perjantai 19. huhtikuuta 2019

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Otsikossa se jo sanottiin - eli menossa on perinteinen pääsiäispyhien pitkä viikonloppu. Oma viikonloppuni kuluu hevosettomissa merkeissä Pohjanmaalla sukuloimassa, mutta tänäänkin sain viestillä Totin kuulumisia ja kaikki on hyvin Varsinais-Suomessa!

Isoimpana ajankohtaisena asiana sain vasta viikolla tiedon että Totin silmäoperaatio siirtyy ensi viikolta toukokuun alkuun. Lääkeimplantit viipyilevät matkalla maailmalla. Kortisonilääkityksen lisäksi Totti sai nyt varoiksi UV-hupun päähänsä, toivon mukaan paremmalla onnella kuin helmi-maaliskuussa.

Kesäksi on myös suunnitelmia tallipaikan osalta, eli paluu maneesittomaan maalaiselämään . Jos iso asfalttitie tallin vieressä on ahdistanut maastoilumielessä jo aiemmin, niin maaliskuisen haaverin jälkeen tilanne on ollut potenssiin sata. Nyt kaivataan vaihtelua menoon, rentoa maastoilua treenin höysteeksi, maastoilun muistinvirkistystä ja rentouden hakua pala kerrallaan rauhallisissa olosuhteissa. Silti ilman täydellistä metsittymistä eli treenit jatkukoon, jatkossa vaan lähitallilta trailerin kanssa ajellen. Helppo päätös tämä ei ollut, joka paikassa on puolensa! Ja ennen muuttoa pitää vielä selvitä yhdestä silmäoperaatiosta sairaslomineen..


2 kommenttia:

  1. Kivalta kuulostaa teidän kesäsuunnitelmat! Palaatteko kuitenkin syksyksi takaisin "kotiin"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vielä varmaa tietoa, en maksa mitään varausmaksuja karsinasta eli on sitten syksyn tullen kohtalon & kelien hallussa. Yhtenä isompana agendana onkin tunnustella kumpi paikka on se "koti" pidemmällä tähtäimellä. :)

      Poista