lauantai 2. marraskuuta 2013

Boing boing, irtohyppyjä taas :)

Näyttelyä edeltävänä päivänä kiiruhdin töistä talla pohjassa tallille vielä päivänvalon aikaan (kellojen siirto talviaikaan, niin turhaa päivätyöläiselle!). Irtohypytettiin Totti ja kaksi muutakin varsaa.

Tässä Totin video:


Hypytys menee jo aika lailla rutiinilla, "kyllä mä osaan tämän"-asenteella. Nyt oripoika onnistui jopa korjaamaan vauhdikkaan kujaan lähdön, eli rauhoitti menoaan esteiden välissä niin ettei puomit kolisseet. 80cm okseri meni kevyesti joten kaukana ei oltu laatarikorkeuksista. ;) 
Irtohypytyskerrat ollaan pidetty lyhyinä eli ei ole tarkoitus ruveta hyppäämään korkeutta, kyseessä lähinnä rutiinin haku ja monipuolinen liikunta. 

Tuleva esteheppa sai myös ihan ensimmäisen oman satulahuopansa.. Tai virallisesti kyseessä oli allekirjoittaneen synttärilahja jonka ystävät olivat teettäneet. Aika hieno, eikös? On hyvin ryhdissä pysyvä Eskadronin huopa joita löytyy jo ennestään pari. 

4 kommenttia:

 1. Onpas hän rauhallinen! Ei ikinä uskois, että noin fiksu voi olla sukua mun kaahaajalle ;)

  Hieno huopa, onnittelut syntymäpäivän johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihan hyvin oppinut tuon hyppyhomman, siltä ainakin vaikuttaisi. Kesällä vielä vähän kaahasi ja hyppäsi laakoja hyppyjä, oli tärkeämpää päästä syömään ruohoa ;) vaan eihän sitä tiedä mitä kasvu tuo tullessaan, toivon kauheasti että olisi ensi keväänä yhtä näppärä kuin nyt!

   Ja kiitos onnitteluista! :)

   Poista
 2. Hei! Miksi mulle ei oo kerrottu tällaisesta mitään. Ihan rauhassa saa vaan surffata ympäri intternetsejä, ja vahingossa törmätä tällaiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kyllähän mä tän kerran linkitin palstalle :D ja Facebookissa on linkki siellä omiin tietoihin piilotettuna. Mutta joo, kun olen ehtinyt päivittää tätä luokattoman huonosti niin en ole kehdannut mainostaakaan.

   Poista