tiistai 13. joulukuuta 2016

Joulukuun tervehdys

Heippa taas pitkän hiljaisuuden keskelle!

Täällä on oikein pahemman kerran sellainen tunne että tunnit loppuu kesken vuorokaudesta. Töissä on kiirettä aikaa ja vapaa-ajalla on tehtävänä iso projekti nimeltä opinnäytetyö, Totti odottelee tallilla ja toki kotonakin olisi kiva olla muutenkin kuin läppärin ääreen hautautuneena. Jonkun verran olen Totin kanssa hyödyntänyt luotettavia varaliikuttajia, ja on valmentajamme ratsuttanutkin sitä taas pari kertaa tauon jälkeen. Kun aikaisemmin siivosin karsinan itse, kävin tallilla aika lailla päivittäin. Nyt tuntuu sopivan paremmin se malli, että karsina siivotaan tallin puolesta ja voin pitää myös tallivapaita hyvällä omallatunnolla eikä tarvitse tehdä erikoisjärjestelyjä. Voin siis oikeasti miettiä järkevästi omaa ajankäyttöä. Ihanaahan siellä on aina käydä, Totti on niin hyväntuulinen tyyppi. :)

Takapolven oireiluun ei löytynyt varsinaista syytä. Eläinlääkäri ultrasi polven ja totesi terveeksi, ja ohjeena oli että voimaa vaan lisää. Pidempi kevyt jakso sekä hieronta ja lukkojen aukaisu kyllä tuntuivat auttavan eli veivät pienen epämääräisyyden pois. On myös mahdollista, että polvessa on ollut jokin pieni revähdys. Noudatimme nyt tämänhetkistä ohjeistusta ja Totti on jälleen liikenteessä normaalisti. Jos oireilu toistuu, vie tie toki klinikalle tarkempiin tutkimuksiin.

Kiitos koneen ääressä vietettyjen pitkien hetkien ja todella vähäisen muun liikunnan, ei oma ratsastuskuntoni ole nyt kovin mairitteleva - jos on koskaan ollutkaan. ;)  Taitaa ne uudenvuodenlupaukset osua sopivaan hetkeen, eli kuntokuurille käy tämän heppatädin tie heti kun tuo edellämainittu keskeneräinen iso projekti on poissa omista käsistä. Eilen pääsin ex tempore- valmennukseen ekaa kertaa lokakuun yhden puolituntisen jälkeen, siinä sitten totesimme että ainakin oikealla kädellä on aivan oma elämänsä, turhan aktiivinen sellainen. Paluu alkeiskurssille, vol. jotain? ;)
Totille olisi tärkeää nyt että sen vinoutta jumpataan pois ja se saisi luonnostaan hieman heikomman oikean takajalkansa käyttöön kunnolla. Tässä ovat hyvänä apuna ratsutukset ja säännöllinen tunneilla käynti. Toivottavasti vaivat ovat takana tällä erää ja pääsemme taas fiilistelemään ja treenaamaan kohti ensi kautta! :)

Mukavaa Joulun odotusta kaikille lukijoille! (toivottavasti teitä on vielä siellä :))

Tämän kaltaisia kuvia löytyy useita kännykän muistista viime ajoilta.. Pimeiden aikojen hevostelua ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teistä! Itsellä myös jäänyt blogi ihan täysin kun aika ei riitä kaikkeen... Ehkä sitten kun ollaan saatu meidän projekti (tehdään iiiisoa remppaa) valmiiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla sinunkin kuulumisia! Tsemppiä remonttiin! Nyt kun olen viettänyt enemmän aikaa kotona niin taitaa meilläkin olla ensi vuonna jotain kotiin liittyvää projektia! :D Ainakin uusia järjestelyjä ja tavaraa vähemmäksi, jospa sitä pientä remppaakin pystyisi tekemään.

      Poista