lauantai 9. tammikuuta 2016

Lomaterveisiä

Sain Totilta terveisiä päiväkävelyltä (ks.alempi kuva) tallikaverin Whatsappin kautta tänään! :)
Huolto on siis pelannut erittäin hyvin ja pellavapuuro saatu joka päivä vaikka emäntä talvilomailee Tahkon maisemissa. :)


Tässä vaiheessa näyttäisi siltä että kaatumisesta ollaan voiton puolella, toivotaan ettei tule jälkipyykkiä! Kevyttä liikutusta on jo aloitettu maastakäsin ja todettu Totin liikkuvan puhtaasti. Tallilla käyvä osteopaatti saa joka tapauksessa tarkistaa Totin kun tulee kuun vaihteessa seuraavan kerran ja muutenkin tarkkaillaan tilannetta. Vaikka lomalla on ihanaa, odottelen jo tallille pääsyä! Toivottavasti siinä vaiheessa pääsisi jo ratsastamaan, edes vähän palauttelemaan lomalaista hevosta (ja ratsastajaa ;)) takaisin arkeen.

Pakkasia on ollut etelässäkin runsaanlaisesti, ja jouduinkin hankkimaan Totille vielä paksun ulkotoppaloimen ennen reissuun lähtöämme. Toivottavasti tuo 350-grammainen Amigo kestää Totin ja tarhakaverinsa menossa mukana..

Uudenvuodenlupauksia en periaatteessa harrasta, koska toivon päätösten olevan pitkäaikaisempia ;) Uusi vuosi on kuitenkin mukava ajankohta miettiä mihin keskittyä alkaneen vuoden aikana. Jatkan etenkin omasta kunnostani huolehtimista, jotta myös ratsastus olisi helpompaa. Jatkamme Totin kanssa treenejä kotivalmentajan johdolla, myös hyppäämistä vaikka kuinka jännittäisi.. ;) ja ehkä starttaamme jossain kisoissakin tämän vuoden puolella jos vain mahdollista. Jos 5-v laatuarvosteluun lähdetään niin siellä saa ratsastaa valmentajamme.
Henkisellä puolella yritän parhaani mukaan jättää turhat huolehtimiset - keskityn siis ihanaan hevoseeni ja nautin onnistumisista, enkä murehdi ainakaan etukäteen mahdollisia epäonnistumisia. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta siihen pyritään! :)


Mukavaa alkanutta vuotta kaikille lukijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti