tiistai 2. syyskuuta 2014

Finaali lähestyy!

Ensinnäkin pahoittelut pitkästä hiljaisuudesta (taas kerran)! Postausideoita on mielessä vaikka kuinka, mutta kovin usein ei tule availtua konetta kotona iltaisin. Tässä nyt pikaisesti kuulumisia mutta yritän, YRITÄN päivittää kuvia ja muita juttuja vielä mahdollisimman pikaisesti vielä ennen viikonloppua. :)

Kun saimme elokuun alussa eläinlääkäreiltä kehotuksen elää ihan normaalia elämää hevosen mukaan, niin kokeilimme irtohypytystä ensin aivan pienillä esteillä kotioloissa.
Tämän jälkeen uskalsin laittaa laatuarvosteluilmoittautumisen matkaan (tosin vielä ajatuksella että hankitaan sitten eläinlääkärintodistus jos siltä näyttää...).

Kerran käytiin maneesilla irtohypyttämässä, oikein hyvin meni sielläkin! Sen jälkeen uskalsin varata jo päiväkarsinankin, kun perjantaina on tiedossa hieman odottelua tallin toisen hevosen esteluokan ollessa vasta iltapäivällä.

Ja alla videomateriaalia viime viikkoisesta "hyvän mielen kenraalijumpasta".
Videolla on myös hiukan leikitty iMovien hidastuksella, täytyyhän sitä testailla uuden puhelimen ominaisuuksia. :)


Ilmeisesti video ei näy ihan kaikille (vaikka pitäisi näkyä kaikilla alustoilla?), tässä vielä suora linkki.

Laatareihin valmistautumisen lisäksi ratsastus on ollut ohjelmassa. Maastoiltu ollaan oikeastaan vähintään saman verran kuin mitä ollaan menty kentällä. 
Pari kertaa olen lähtenyt maastoon ihan yksinkin, ja muuten luotettavien seurahevosten kanssa. Totti on käyttäytynyt edelleen tosi fiksusti maastossa! Laukkaaminen tuntuu sille paljon mielekkäämmältä ja helpommalta maastossa kuin kentällä, ja muutenkin on hyvin ratsastettavissa myös tallinpihan ulkopuolella. 

Tässä linkki Hevosopiston sivuille josta löytää lähtölistoihin. Totti on tositoimissa perjantaina jo ennen aamupäivää. Hui, nyt jännittää!

3 kommenttia:

  1. Ei näy video :( Mut tsemppiä laatareihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. harmillista jos ei näy! Pitäisi kyllä näkyä kaikilla alustoilla. Lisäsin tekstin joukkoon videon alle nyt suoran linkin, näkyykö sen kautta?

      Poista