tiistai 25. maaliskuuta 2014

Tuhkimoruunan kevätlomailua

Mitähän kaikkea on taas tapahtunut sitten viime kirjoituksen.. =)

Ensinnäkin, olen ratsastanut omalla pikkuhepallani jo kaksi kertaa! Jee! Tässä ainoa kuvatodiste toiselta kerralta, fiilistelyä selästäkäsin. Oli tarkoitus käydä selässä vielä samalla viikolla (ts. 2vk sitten) toisenkin kerran ja ottaa kotoa kuvaaja mukaan, mutta sen perjantain autonhakureissussa menikin oletettua pidempään ja seuraavana päivänä tuli ikävä takatalvi. Höh! 


Takatalvestakin on jo selvitty suurelta osin. Sen aikana Totti kuitenkin kadotti toisen etukenkänsä tarhaan, josta olen etsinyt sitä epätoivon vimmalla. Ei löydy, ei. Tänään sitten toinenkin etukenkä puuttui, eli nyt tilanne on jotakuinkin balanssissa, takana kengät ja edessä ei. 


Tänään Totti sai joka tapauksessa rokotuksen joten takatalvi/irtokenkäloma jatkuu rokotuslomana tämän viikon ajan. Sitten valmistaudutaan laatarikarsintoihin, eli luvassa irtohypytystä muutaman kerran, maneesilla käydään tarpeen mukaan (ainakin kerran). Varmasti tehdään kärrylenkkejäkin, se kun on niin hyvää peruskuntoliikutusta. Ratsastuksesta pidetään 99% varmasti lomaa laatarikarsintojen yli. Jätän pienen kysymysmerkin jos kärryttely ei jostain syystä onnistu ja kiusaus kiivetä selkään kasvaa liian suureksi... ;)

Rokotuksen lisäksi napattiin myös taas pari sitkeää maitohammasta pois, tällä kertaa alaleuasta etuhampaita. Pysyvät hampaat olivat jo hyvin näkyvissä, maitohampaat edelleen kiinni. Eli ihan sama tilanne kuin joulun alla yläleuan etuhampaiden kanssa. Kotitallilla tehdyn hammasoperaation yhteydessä tein havainnon: tällä kertaa jo ensimmäinen rauhoituspiikki teki tehtävänsä! Ilmeisesti oriin testosteronit ovat pitäneet Totin aiemmin turhan skarppina niin ettei rauhoituspiikki ole tehonnut. Ruunauksen yhteydessä myös viinapää on siis huonontunut!

Tässä vielä muutama kuva kevätlomailun meiningistä. Totti ja kirjava ystävänsä ovat aivan majakka ja perävaunu. Ne syövät ja jopa juovat kylki kyljessä, ottavat iltapäivätorkkuja ja välillä tietysti leikkivät. Miten voi kaksi pientä ruunaa olla samantien niin samalla aaltopituudella! Kun viimeksi harjasin Tottia niin sen kyljessä oli valkoisia irtokarvoja, ilmeisesti kaverin kyljestä lähtöisin. Voi liikutus! <3

Riimu on ollut jo pienessä "käsittelyssä" kuten näkyy turvan pehmusteesta ;) 

Kaverin kylkeä vasten on hyvä nukahtaa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti