maanantai 5. elokuuta 2013

Laidunelämää

Otsikko kertoo melko ytimekkäästi, mitä tällä hetkellä tapahtuu Totin elämässä. Vähän ollaan elvytetty ajohommia valjaiden ja kärryjen sovittelun sekä ohjasajon merkeissä, mutta ihan varsinaisille ajolenkeille ei olla vielä päästy. :)

Välillä meininki on tällaista:


Välillä taas käydään nukkumassa ihan loistavassa katoksessa pehmeillä pahnoilla. Tuo katos on kovassa käytössä myös hellepäivinä.  


Siinä Totti pv- ystävänsä kanssa - ystävä poistui jo kotitallilleen joten nyt kaverina on toinen samanikäinen suokkipoika sekä aikuinen vuonohevosruuna.


Siinä harjauksessa, seinässä siis rengas jossa riimunnaru on kiinni, ja aurinko on näemmä syönyt palan pikkupojun pepusta :)


Oripoika joutui myös parturointiin, eli leikkasin niskasiilin. Nyt täytyy ottaa tavaksi letittää tuo paksu otsatukka ajosuitsien alle, paljon helpompi asetella suitsia. 


Tässä vielä off-topic- kuva, harmittavan epätarkka sellainen. Allekirjoittanut vietti 12h lauantaina kisahommissa, ja helle pehmensi päätä sen verran että tuli yht-äkkinen kuvauspakko, kun näin leppäkertun kukkasessa. Fiksua.. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti